rubrik.

god jul & gott nytt ar onskar jag alla mina nara och kara !!


fodelsedag - helg

i fredags kom martin och hamtade mig och vi akte direkt till mamma och hjalpte dom med flytten, efter typ 3 timmar sa hamtade vi emelie och abraham och akte hem till oss sa va vi dar ett tag sen akte jag och emelie med Xenia till ett stalle i playa honda som gor 1 meter langa korvar och hamburgare och at lite dar. grabbarna var ute och firade eftersom  pa lordag var det martins fodelsdag.
jag och emelie akte hem efter typ 2 timmar och la oss i sangen och kollade pa tv jag somnade och emelie sag klart filmen sen gick hon o la sig. Martin och abraham kom hem vi halv fem typ.

Lordagen bestog av att jag gick upp vid 07.00 for att aka till puerto del carmen eftersom barnen jag undervisar i svenska skulle lussa pa ett svenskt hotell dar. dom var jatte duktiga det var synd att vanessa inte kunde vara med hon hade ju fotbollsavslutning. Det var trakigt att ingen ville vara pepparkaka eller stjarn gosse



efter dom hade lussat satte vi oss ner och tog en kaffe och at pepparkakor svenskarna pa hotellet vart glada och fragade ifall vi skulle lussa pa kvallen med men det skulle vi inte. Jag fick en present och en choklad ask av barnen :)
Sen efter det akte jag hem och vackte martin med att sjunga cumpleaños feliz hehe, emelie vaknade och vi gick ner o at frukost och vid 12 tiden kom martin ner sa gjorde jag frukost till honom sen somnade han pa soffan igen hehe efter ett tag gjorde vi mat osv. abraham vaknade vid 4 tiden och da akte vi hem till dom sa de kunde fixa sig sen akte vi till landet eftersom vi skulle grilla och ha lite party for martin med hans slakt och vanner.
Min alskling ar hela 25 ar nu !! hihi :)

sondagen bakade vi lite martin alskade kladd kakan som jag gjorde vilket jag inte gjorde for jag hade den lite lange i i ungnen den blev lite hard men huvudsaken att han och hans foraldrar gillade den, jag gjorde aven lussekatter
           

pa eftermiddagen akte jag hem till mamma och martin till landet for han skulle svetsa nat.
pa kvallen hade vi myspys i soffan med en film och popcorn.



det va min helg ;) nu ar jag tillbaka pa jobbet igen.
om nan vill kopa/hyra ett hus pa lanzarote, let me know ;)

RSS 2.0