Carnaval - Lanzarote

Mandag igen, tillbaka till jobbet efter en harlig helg. Fredag efter jobbet akte jag till nya huset dar Martin Emelie och Gordo va, efter ett tag akte vi hem och at lite sen akte vi vidare till hans paron och spelade biljard och drack nagra ol. 
Lordag, gick vi upp ganska tidigt jag och Martin for att aka till nya huset och stada lite maste snart hyra en container?
for att slanga allt skrap efter renoveringen, Vardagsrummet ar sa fint lite litet men SA mysigt. Pa eftermiddagen va vi hos hans paron och at lite sen hamtade vi upp emelie och Abraham for att sedan mota Xenia for att aka till Deiland shopping center efter det satt vi oss pa La Terraza och tog en drink (inte Xenia hon korde). Grabbarna va hemma och spelade Play Station 3 (som han fick i julklapp av mig) och drack.

Syrran och killen stannade over natten hos oss, hela sondagen bestog av slappa i soffan och kolla pa film med dom och lite bakning av kladdkaka och kokosbollar, nar vi skjutsade hem dom akte vi o sa hej till mamma och familjen en snabbis sen hem igen och kolla pa tv.

just det!! glomde nastan att skriva om det.
Nu i Februari borjar stora karnevalen har i Lanzarote det kommer att bli sa kul ! jag alskar karnevalen har, alla gar verkligen in for karnevalen har, alla klar ut sig vissa gar i en stor grupp och klar sig likadant. har far ni se nagra bilder;


karnevalen forra aret 2008


Karneval 2007


RSS 2.0