Molly

Igar kom Paul in pa jobbet (han & hans fru Mary har kopt ett café av oss) han sa att dom inte kan ha kvar hunden som dom kopte for ca. 1 manad sen det ar en liten Maltes ? vet inte hur det stavas men iaf, han sa att dom inte kan ha kvar henne och fragade ifall jag ville ha henne, jag sa sjalvklart JA ! sa efter jobbet vid 17.00 sa akte jag och martin till Puerto Calero och hamtade lilla Molly hon ar 5 manader jag tror hon foddes den 5:e November. Idag ska jag fa alla papprena jag ar sa glad att Molly och Rocky kommer bra overrens.
Imorse hittade jag lilla molly sova brevid min och martins sang ( pa martins kudde pa golvet ! )


Paul, Mary & Molly.


Helgen

I helgen sa tog vi det lugnt med vannerna.
Vi var ocksa pa Martins morbrors land och jag tog kort pa ponnyn som dom kopte i julas.
Deras schäfer hade fatt ungar det blev blandras mellan schäfer & Presa Canario

Har ar nagra foton pa dom sma, det blev 5 st men 2 ar redan kopta.

   

och har ar lilla ponnyn och Martins kusin Dorama.
 


ar ganska trott pa att jobba, vill ha semester men jag vet inte vad jag ska gora pa semestern vet inte ens om jag ska till sverige denna sommarn.  Kanske bara tar en vecka nu sen har jag ju 3 veckor till och da kan vi ju resa nanstans jag vill till grekland men martin vill typ till thailand men men...



//Jess

kläder

En bra klad affar till djur :)

<a href="http://www.mascotaplanet.com" target="_blank"><img src="http://www.mascotaplanet.com/catalog/boletines/Enlace_Mascota_Planet.gif" alt="MascotaPlanet.com" width="350" height="142" border="0" /></a>

födelsedagar..

den 25 februari fyllde martins mormor 81 ar sa da va vi med hela hans stoooora slakt och firade henne och at gott!


Och jag fyllde ju 19 den 27:e februari och det firades hemma hos mig med lite tàrta och sen dagen efter vart det grillfest i nya huset och det blev lyckat !! Jag fick mer presenter an vad jag hade forvantat..
Massage aparat till fötterna, ett linne, en pyjamas, DKNY parfym, chocklad ask, ABBA cd skiva, en rosa vaska, en svart vaska, ett par ballerina skor, en korg med 4 skedar fylld med chocklad, rip curl planbok, ett jatte fint kort skrivet av xenia, en tarta, orhangen, halsband, harband och sen en fin forvarings karton!




  
     

Lifestyle Fitness Centre

I tisdags akte jag med Xenia till doktorn och fick reda pa resultaten av blodprovet jag tog, efter det bestamde vi oss att aka till det nya gymmet de oppnat i Costa Teguise pa 700m2 riktigt fint och frascht. Efter att ha fatt lite information om hur det funkar priser osv. bestamde vi oss att kopa ett 4 manaders kort for 135euros. Igar va forsta dagen och det va helt ok inte sa mycket folk och inte speglar pa hela vaggarna vilket ar ganska viktigt for mig, jag vill ju liksom inte att folk ska titta pa mig nar jag tranar ;P vi korde lite cyckel och sprang jag tranade aven ryggen lite eftersom jag har ganska ont i den.
Vi har bestamt att vi ska ga varje mandag onsdag och fredag fran 20.30 till 22.00 hoppas vi haller detta nu !! perfekt till sommaren!

Har inte orkat lagga upp bilderna fran karnevalen men dom kommer ;)

  


video

foto fran karnevalen kommer snart men salange kan ni kolla pa denhar video..

http://www.lanzaroteinformation.com/content/lanzarote-carnival-2009-video
http://www.lanzaroteinformation.com/content/lanzarote-carnival-2009-video

RSS 2.0