magbild. vecka 34


Magen har sjunkit rejalt, jag tror hon kommer till jul :)


el clasico

sager bara en sak - barca!!!

H&M

har gjort en liten bestallning med baby klader fran H&M dom har sa mycket sott!
det blev ganska mycket hello kitty och rosa klader men jag antar att det hor till ;)

      

sondag

idag har jag och martin varit hemma hela dagen, vi stadade lite pa morgonen och fixade lite smatt. Efter det har vi kollat pa olika filmer minst 4st, vi har haft en typisk slapp sondag.
Hundarna fick sig en varsin dusch ocksa sa nu ar dom vita och fluffiga :)

Imorgon kommer Yessica hit och lamnar Tinixara kl.7.30 for hon borjar jobba tidigare an vanligt sa jag ska ga med flickan till skolan som borjar 8.30 vilket betyder att jag kommer fa ga upp tidigt, men det ordnar sig nog efter en kall dusch ;)

Idag har lilla prinsessan rort pa sig extremt mycket antar att det borjar bli ont om plats! Ar nu inne i vecka 32+2 och forlossningen narmar sig med stormsteg!
Nu ska jag fixa lite kvallsmat och sen blir det nog att inta sangen..


trottis

idag vaknade jag 8.20 av att solen lyste starkt in i sovrummet, vilket betyder att jag antagligen kommer vara ganska trott ikvall. Det borjar morkna tidigt nu runt 20 tiden ar det som natt!

Idag har jag inte planerat att gora sa mycket kanske gar och lamnar in lotto sen nar jag tar hundarna pa en promenad far val se om vi blivit miljonarer utan att veta om det ;)

Ikvall aker jag och sover hos mamma, eftersom jag ska gora sista (forhoppningsvis) blodproven under graviditeten, imorgon kl.8.15. Kanske uppdaterar lite senare om jag orkar! nu ska jag lagga mig i soffan och titta lite pa tv :)

17 november

Hej hopp!
Imorse vid 8.30 akte jag till vardcentralen for att vara med pa lite bebis snack eller vad man ska kalla det :) vi pratade om forlossingen och vad det finns for olika smartstillande.

Efter det akte jag med martins moster till ikea och at lite frukost sen hem till mig eftersom min svarmor och svagerska vantade dar for att ta sig en kopp kaffe. Nar dom gick vid 12.00 borjade jag rensa i ena badrummet dar martin har alla hans verktyg osv. sen stadade jag overvaningen (koket,varat rum och matplatsen)jag vet att jag kommer fa lida for det ikvall nar jag ska ga och lagga mig men jag kunde inte lata bli.

OCH for dom som ar nyfikna over vad for kon det ar pa bebisen kan jag saga att vi ska fa en liten FLICKA !!

12 November

Imorse gick martin upp kl 5.30 han skulle med baten till grann on Fuerteventura for att jobba dar idag! jag sov vidare till 9 ungefar! Jag kanner mig helt konstig kanns som om jag haller pa att bli sjuk :(  har ont i ena orat, ar lite forkyld och har ont i halsen! ska till doktorn pa mandag men dom kan ju inte ge mig nagon medicin iaf eftersom jag ar gravid eller ?!

Idag fyller vanessa 11ar sjukt vad tiden gar fort, nyss va hon ju 5 ar och sprang omkring naken hemma hehe nu ar hon ju stora damen! (nastan)

Haromdagen gjorde vi ultraljudet och vet nu vad som doljer sig inne i magen! vad tror ni ?
Pojke eller flicka?

ultraljud

Om ungefar tva timmar ska jag, martin och mamma ga till en privatklinik och fa reda pa vad som doljer sig i stora magen det ar sa spannande! det kanns lite dumt att det ska vara sa dyrt 80euros for det, men sen far jag ju en CD med bilder och video och det ar natt man har hela livet sen :)

Idag var jag pa gravid gymnastik och det var kul men varade bara i 40min och det gick lite fort, man hann inte med sa mycket. Men jag ska definitivt ga nasta vecka igen, nu maste jag gora ovningarna hemma varje dag!


hemma :)

Igar hade jag mote med mina chefer och dom tyckte inte att det var sa bra idée att borja jobba nu nar det bara ar 10 veckor kvar och det ar nu eller om nagra veckor som man behover vila som mest! Sa vi kom overrens om att jag ska vara hemma, vilket var en lattnad for mig. Jag hade inte forvantat mig att dom skulle lata mig ga hemma, jag erbjod mig att hjalpa dom ifall dom behovde hjalp med nagot iaf :)

Nasta vecka pa tisdag ska vi se vad som doljer sig inne i magen! vi far hoppas h*n vill visa sig! Det ar sa spannande och pirrigt jag vill att det ska vara tisdag NU!! Mamma och Martin ska folja med.

traffa emelie

Senare idag ska jag till jobbet en svang och lamna sjukintyg och prata med dom om att jag antagligen maste borja jobba nasta vecka for att "sjukvarden" inte tycker att jag ar tillrackligt "dalig/sjuk" for att vara hemma(illamaende och jobbiga ryggbesvar) dom vill att jag ska sitt framfor en data 8h.
Och just nu har jag blivit sa rund att mina klader inte riktigt sitter som dom ska, magen tittar ut for mycket och om jag ska borja jobba vill jag ju inte ga till jobbet i mjukis byxor,det ser ju lite dumt ut. Sa jag och emelie bestamde oss for att aka en svang till Deiland shopping center for att inahandla nagra toppar och skona/fina byxor till mig det blir val antaglien leggings av nat slag, jag har inte shoppat nat till mig pa over 6 manader sa jag tycker jag ar vard det :)


orkar inte.

varfor nu ? nar det ar sa nara ?


2 November

idag har jag inte gjort sa varst mycket vaknade vid 10 tiden och at frukost och kollade lite pa tv. Vid 13 gick jag till banken och fixade lite med pengar som skulle tas ut och sattas in osv. Efter det vart det besok hos doktorn for att hamta intyg eftersom jag ar sjukskriven och sen hem for att borja med maten, det blev ris med korvstroganoff och det uppskattades av martin :)

Eftermiddagen/kvallen har varit sisadar, har varit ganska kanslig och det kom nagra tarar men efter mys & gos sa blev det battre! jag ar sa glad att jag har en san underbar sambo som martin :) vi langtar sa himla mycket efter varan lilla skatt som snart kommer ! jag ar inne i v.30 nu (29+3)

RSS 2.0