rubrik ?

jaaa ni, jag har inte alls nagot vettigt att skriva men tankte uppdatera sa ni inte blir oroliga haha ;)

Idag har vi mest varit hemma hela dagen och slappat det har varit alldeles for VARMT for att vara ute och jag&martin har blivit liite forkylda, nasorna bara rinner & nyser gor vi hela tiden! hoppas verkligen inte amanda blir forkyld nu!!


59 dagar kvar :)

langtar..

Idag kopte jag biljetterna till sverige. Pa natt satt kanns det som en lattnad :) Jag ska fa traffa manniskor som betyder valdigt mycket for mig, 2 ar sen sist jag sag dom!

Det blir Jag, Amanda, Rickard och Vanessa vi aker den 24/6 fran Fuerteventura till sthlm! himla bra att det ar direkt flyg sa man inte maste stanna i madrid massa timmar med Amanda!

:)



Mandag!

Idag blir varan amanda 3 manader, och jag tycker att tiden gar alldeles for fort!
Hon har borjat halla i nappflaskan nu och hon ar sa SOT!
Hon mosar in den i munner for att fa mat "fortare" ;)


Igar va vi hemma hos mamma vi gick en promenad till stranden satt dar en stund med nagra av mammas jobbarkompisar sen skulle damen ata sa da gick vi hemat. Jag blev lite rod pa nasan haha!  Pa kvallen vart det lite kyligt sa da fick hon satta pa sig sin stjarn overall som hon antligen vaxt i nu :) varan lilla stjarna!


Haha lillan gillar att kolla pa tv, hon ska bestamma kanal ocksa!!

Nu sover hon sa jag ska passa pa att borja med maten och sen blir det sjukhusbesok (efterkontroll).
Ha en fortsatt bra dag, det ska jag ha ;)



dop dop dop!

Amandas dop ar pa ingang eller det ar mer an 1manad kvar.
Vi ska dopa henne den 29 Maj och vi har nu bokat kyrkan och lokal/restaurang

Nu ar fattas detta:
-Inbjudningskort
-Dekoration
-Hyra en hoppborg
-Svar fran gaster om de ska komma eller ej!

Idag har vi varit ute o farit hela dagen, vi motte norska prasten men tid/dag gick inte ihop med det vi ville sa da akte vi till Teguise for o se vilken dag dom doper barn och det var lordagar kl.12.00 vilket vi tyckete va perfekt! efter det akte vi hem for att fa i oss lite mat. Sen hem till svager&svagerska for att hamta svager, han skulle med oss o kolla lokal/restaurang! och nu ar vi hemma snart ska Amanda bada den lilla badankan hon alskart!! sen valling och isang :)




Lordag

Amanda at vid 16.00 och nu har hon precis somnat efter lite busande ;)
 

Idag ska vi antagligen grilla med Emelie, abraham, yeray & xenia vi far se hur det blir men det lutar at grillning.
Igar kom min svagerska med fam. hem fran Malaga hennes man kommer darifran sa dom var dar pa semester i 2 veckor :) Amanda fick jatte fina TOUS orhangen av dom, sa nasta vecka ska vi antagligen gora hal i hennes oron. Jag tycker det ar lite tidigt men har ar det valdigt normalt med att gora hal i oronen dagen efter man fods vilket jag inte ville gora pa lilla amanda!

 
Dessa orhangen fick hon, det ar bjornen (TOUS) som sitter pa en vit parla


bakning

Ska snart ta ut kanel bullarna ur ugnen som martin bad mig att gora till honom, far se hur de blir man ar ju inte direkt mastare pa bakning ;)

Annars har jag spenderat dagen pa stan och hemma hos mamma inget nytt som hant!


Tisdag

"Snart" ar denna dagen slut!
Vi har inte alls gjort mycket idag mest varit hemma och sloat.
Jag & Amanda var ute och gick en langpromenad vid 11.00 sen har vi varit hemma och busat :) Just nu ligger lilla damen och tar en nap och jag passar pa att lasa bloggar!

vi hors!

RSS 2.0