slapp lordag

Idag har vi varit inne nastan hela dagen eftersom lill stumpan ar sjuk!
Det har varit valdigt varmt idag sa vi har mest legat pa golvet hela familjen och lekt :)

Nu pa kvallen tog vi en tripp hem till Mamma och dar gick vi en liten promenad till afferen och efter en stund akte vi hem igen. Innan vi hoppa in i bilen tog jag nagra kort pa Vanessa!


egentid

Sitter har och ater lite chocklad och dricker apelsinjuice!
Amanda har precis somnat efter 6 timmars hall i gang! Och martin bestamde sig for att aka ivag till hans morbrors land ett tag.
Jag hoppas resterande dag/natt blir battre an igar!

Glomde saga att vi gjorde fot & hand avtryck pa mandisen igar dom vart ursota!


sjukling

Amanda ar helt genom forkyld och natten har varit en mardrom.
Vi ar vana vid att fa sova hela natterna aven Amanda, men denna forkylning gor sa att snuttan inte kan andas genom nasan och hon har en hosta som heter duga!
Jag tycker sa synd om henne! Nar vi ska suga ut snoret pa henne grater/skriker hon som om hon gjort sig illa eller nat.
Hon tappar nappen nar hon hostar och da skriker hon som bara den (pa natten alltsa) da gar jag upp stoppar in den i munnen och hon blir knapp tyst och det anda man hor ar hur svart hon andas med nasan!

Hoppas verkligen hon blir battre snart, tycker sa synd om henne <3


video


27/10

Nu har precis Amanda druckit sin kvalls valling och somnat for natten :)
Igar var vi pa bvc for vagning och matning och stora damen vager nu 10,4kg och ar 71cm lang. Amanda kanner igen sjukhus/bvc for nar vi la ner henne pa sangen for att ta av henne klader och bloja for vagning borjade hon grata och slutade inte forrens vi gick utanfor dorren, lillfisen :)
Ska se om jag kan lagga upp videon som jag gjorde pa varan alskade Amanda!


serie

jag ar helt besatt av gossip girl, kan inte sluta titta pa det.
Alskar amerikanska tv serier. Har precis sett klart season 4 episode 6! jag vill se kapitel 7 men far vanta lite till.
Eller kan man se det online nanstans ?

god natt ;)

undervisning

har precis duschat och gjort mig iordning, ska alldeles strax aka ivag till svenska skolan och agera larare som alla andra tisdagar :)

duktig !

Idag nar jag vaknade gav jag valling till Amanda och satte pa en maskin med klader! sen diskade jag disken och efter ett tag var det dags for lite grot for damen :)
Tvattade aven tva maskiner till och skurade golven, for ett tag sen kom vi hem fran affaren efter att ha handlat lite mat och popcorn som vi ska ha till en film som vi hyrt :)

Amanda har fatt 2st nya tander pa overkaken och hon har fatt lite feber och har aven krakts lite, stackars lilla hjartat! Men nu sover hon sott i sin sang!
Filmade Amanda lite och hon var sa sooot! hon sa pappa samtidigt som hon var lite sur hehe.

9 manader

Amanda har funnits i vara liv i 9 graviditets manader och 9 manader utanfor magen idag! Det har varit helt klart de 18 basta manaderna i hela mitt liv! Det forsta hon gor pa morgonen nar hon vaknar ar att skratta och det gor hela dagen :)
Idag nar vi vaknade duschade vi. Lite sen kom hennes farmor pa besok och efter det rullade vi ut pa promenad! Det ar inte sa varmt nu eftersom det har varit molnigt i 2 dagar vilket ar skont!
Nu ska vi strax borja med maten det blir spagetti med kottfarssas vilket lilla damen alskar :)

Amanda knappt 1dag gammal
 


Tanker tillbaka pa tiden nar vi var pa sjukhuset, hon var sa pytte liten man var sa radd/forsiktig hon var ju helt nyfodd, hon hade ju varit i min mage i 9 manader helt beskyddad fran allt ! Massa kanslor och fina minnen kommer fram och det kanns som om det var igar hur kan hon ha blivit sa stor? Helt plotsligt har det gatt 9 manader kan inte FATTA att tiden gar sa fort! Jag vill att hon ska vara sa lite for alltid mammas & pappas lilla gosiga prinsessa vi alskar dig sa enormt mycket vad skulle vi gora utan dig snuttan! 

avantyr

Idag ar det typ spaniens nationaldag eller nat, sa nastan alla var lediga!
Vi bestamde oss for att ta en tripp till Rancho texas, Jag, Amanda, Rickard,Vanessa och mamma vi halsade aven pa emlelie nar vi var dar :) Vi hade en jatte bra dag och Amanda skotte sig super bra som vanligt!
Foton kommer!

Grattis alskade mor

Idag ar det en speciell dag, Min mammas fodelsedag!
Du betyder sa mycket for mig, tack for allt du gjort & for att du alltid finns dar! Jag alskar dig mamma for mig ar du den basta pa jorden!

Vi tog en tripp hem till mamma imorse for en fika det var trevligt men vi var tvungna att aka vid 13, for dum som jag ar glomde jag Amandas napp hemma och jag som alltid brukar ha 1 eller 2 reserv nappar i vaskan men icke det fanns ingen sa Amanda vart sur och ville inte sova alls. Da bestamde vi oss for att aka hem, i bilen som alltid sa somnade hon, varan skatt!

Pa tal om bil, sa har jag tankt mig att borja pa korskolan IGEN for tredje gangen, vill ha korkort innan jag borjar jobba igen och nu ar val tiden inne..

RSS 2.0