?

Dagen har hemma borjade redan vid 8.30 nar telefonen ringde och jag verkligen orkade inte ga och svara!
Martin har jobbat igar och idag han ska aven jobba imorrn. Det blir lite sma tomt utan honom men aven lite skont att sakna honom pa natt satt :)
Amanda har blivit lite mer jobbig an vanligt, hon kan inte vara ensam en sekund hon gnaller mest hela tiden! Jag hoppas denna fas gar over snart sa vi far tillbaka varan glada lilla tjej :)
Om ett litet tag ska lillfisen fa sig ett bad maste bara fixa till lite har hemma.

har kommer lite bilder fran sverige:



28 mars

Hej hopp!
Imorse akte jag och martin in till stan for att fixa med lite papper! skrollan stannade hemma med hennes farmor. Efter det akte vi till Ikea och at frukost det var gott. Kyl/frys har varit nast intill tomma nu nar vi har varit pa mini semester i sverige sa det fick bli en promenad till affaren med vanessa forut!

Vi har varit hos mamma nastintill hela dagen det ar skont att vara dar avslappnande pa nagot vis.
Amanda besokte aven lakeren under dagen eftersom hon har en ta lite svullen, hennes nagel vaxer typ in lite i sidan sa nu fick hon en kram som ska ta bort infektionen.

Ha det bra!!

25/3 lanzarote

Jahopp da har vi varit har i nastan 2 veckor (pa fredag) och tiden har bara sprungit ivag!!
Vi har haft det jatte trevligt med dom vi traffat och jag hoppas det inte tar allt for lang tid innan vi ses nasta gang igen!
Tycker det ar trakigt att vissa inte brydde sig lika mycket som andra om att ses! Vi ar ju anda inte har i sverige sa himla ofta sa jag tycker att man ska ta sig liiite tid for att traffa oss (om vi ar viktiga nog).

Ja ja, fick mig iaf lite shopping pa H&M,nytt pass, got mat, presenter (tack), traffa harliga manniskor som betyder!!
Martin fick aven se/rora snon for forsta gangen i hans liv och det var en stor upplevelse i hans liv aven fast han vart lite sur nar han blev blot om fossingarna haha stackarn! Vi har aven akt pulka med mina brorsor det var inte precis igar man gjorde det!!


hejsvejs

Mandag

I helgen har jag varit med slakten, det var trevligt att se dom igen!
Nu ar man nastan helt full bokad tills vi ska aka hem.
Idag var vi och at hemma hos mormor det blev pomme, kott och sas! det var gott.
Funderar pa om jag ska knalla bort till HC om ett tag och shoppa lite, hoppas jag kan lura med martin jag vill ju inte ga ensam ;)

Jag tycker vadret har varit sadar, ganska kallt! trodde det skulle vara varmare eftersom man sett att folk gar med skinnjacka oh lite lattkladda. Jag gar inte utanfor dorren utan tjock jacka det ar kallt!! Martin som aldrig sett sno i hans liv tyker ju detta ar en stor upplevelse! Det forsta han sa nar han gjorde en snoboll var; Det ar ju som is!
Idag fick jag mig ett gott skratt nar han akte pulka ner for backen i vrinneviskogen, tur att vi fanga det pa film haha!

vi far se nar vi hors nasta gang!
(far se om jag hittar en sladd sa jag kan slanga upp nagra bilder )

10/3

Nu ar allting klart och packat! Det sista slanger vi i vaskorna imorrn eftersom flyget gar vid 16.40 sa har vi ju hela dagen har hemma, vi landar vid 23.30 och sen bilresa till nkpg det kommer nog bli lite segt!
Jag hoppas Amanda vaknar pa ratt sida sa hon ar "snall" hela resan hehe!


YEEES

Vi kanske ska aka till sverige nu pa FREDAG, Martin Amanda & Jag!!!!


tv

Sag att manga tittade pa En unge i minuten och det gjorde jag med, pa tv4 play. Och Jag kan ju bara saga att det var svart att halla tillbaka tararna, manga minnen kom tillbaka fran nar jag lag dar och skulle foda! Jag alskar dessa program.


framsteg

Amandas nya ord ar ; Hoooolaaa, Hoooolaaa. Ursott om du fragar mig!!

Idag  vid 18 tiden ska vi ivag och kolla pa det STORA karnevalstaget som ar idag. Karnevalen borjade for nagra dagar sen och haller pa anda in i April (det ar karneval en helg i varje by).

Far se om det blir nagra kort!

vi hors

RSS 2.0