semester kanske ?

Hittade just en resa fran arlanda till Lanzarote den 9/12 for 995kr 15dagar om det ar nagon som har lust att halsa pa oss kanske ;)

Calle Real

Hej
Igar gick jag till stan med emelie pa kvallen jag var pa jakt efter ett par fina stovlar till lillan men hittade inga som foll mig i smaken. Men daremot hittade jag ett par jatte fina bruna boots till mig pa Zara men sjalvklart sa var de endast 1 par 39or kvar och dom var lite forstorda sa jag kopte dom inte (men la undan dom). Kopte aven en present till Emelie eftersom hon fyller ar snart! Vi ska fira henne och vanessa imorrn.

Idag akte Martin, Amanda och jag ner till stan for han skulle kopa en bok och jag lamna tillbaka ett par byxor. Vi passade aven pa att ga in pa Zara och dar stog det ett par sota sma beiga stovlar till lillan vi kopte dom och jag kollade lite till pa de flackiga bootsen men bestamde mig att jag inte skulle kopa dom.  Hoppas de finns i andra Zara i puerto del carmen!

Emelie har kopt flygbiljetten nu hon aker till Sverige den 16 December.

Vi hors !!

Ikea

Vi var hemma under hela dagen och nu pa ef. akte Amanda och jag till Ikea en svang for att halsa pa mormor vi var dar i ca. 2h, bara strosade omkring och Amanda lekte sjalvklart pa barnavdelningen med de andra barnen :)
Vi fick med oss kylskapsmagneter,skruvar till pappa, ballerina och korv med brod hem.

Idag blev jobbet installt. Skont att bara jobba Sondag denna vecka ;)

Nu ska jag ta ut Rocky pa en sista runda sen blir det tv tittande och sen lagg dags !


November

Jahopp da var vi inne i November manad. Vanessa fyller 13, Emelie fyller 23 och Yessica fyller 29, en fodelsedags manad :) 
Man marker att det borjar bli lite kyligt pa ef./kvallen (ca 18+grader) jag langtar tills det blir kallare :) man blir faktist valdigt trott pa sol och varme hela tiden.
Jag saknar arstiderna, att man ser hur hosten kommit med alla orange/gula farger och alla dessa lov som faller fran traden etc. Hoppas vi kan tillbringa lite langre tid i sverige i sommar iallafall 1 manad.

Idag har vi varit hemma hela dagen, kanns dumt mot Amanda att vi inte gatt ut (iofs gick vi och kopte lite skruvar till pappa forut) men resten av dagen har tillbringats med lek & bus har hemma. Vi passade pa att stada lite ocksa!

Nu ska vi se pa Bonde soker fru (eller vad det heter pa svenska) efter det blir det sangen, imorrn ska pappa upp tidigt for att aka till gran canaria och gora ett prov! Hall alla tummar och tar ;)

God Natt!

RSS 2.0