liten tripp

Pa lordag har Amanda och jag en Sverige resa inbokat! Ska bli himla kul att aka till sverige for att se nara & kara :) Vi har annu inte kopt hem resan men det blir nog 10 dagar eller nat sant.
Jag fick ta en liten mini semester innan jag borjar jobba pa Fish Spa, egentligen skulle jag borjat imorrn.

Det ar alltid roligt att se bilder sa jag slanger upp nagra pa lillan






Foton fran julen 2011

 Hello Kitty bobbycar fran moster Emelie

2012

Hej Hej

Vi kom hem for en liten stund sen och lillan ligger och sover i sangen hon somnade i bilen pa vag hem fran svarforaldrarna. Vi sov dar fran igar till idag eftersom de 3 vise mannen kom imorse och lamnade alla presenter (har firar dom "jul" den 6:e januari).
Pa julafton var vi hemma hos "faster" Hedda och at god mat & oppnade paket! Pa nyarsafton var vi hemma hos mamma och firade det nya aret, vi sov aven over dar!
Imorse kom ju som sagt de tre vise mannen, Amanda fick klader,docksang,dockvagn,docka, Hello Kitty data, Gitarr+mikrofon och pengar.
Jag fick converse skor, minnes kort, Canon eos 1100D och en svart vaska.
Martin fick en TV, parfym, klader, pendrive32G och pengar.
Vi hade en trevlig dag pa landet med hela martins stora familj. Vi at middag och till efterratt at vi som vanligt "Roscon de Reyes" det ar som en tarta. I tartan finns det en kung och en bona. Den som far kungen kommer fa ett lyckat ar och den som far bonan far kopa Roscon de Reyes nasta ar!! (Jag fick ingen utav dom men Martin fick bonan haha)

Kan ju uppdatera lite pa jobbfronten ocksa. Tyvarr sa gick det inte sa bra med guide jobbet, det kommer inte sa manga skandinaver till Lanzarote for tillfallet sa dom kortade ner pa personal och jag blev utan jobb, som tur var sa ville cheferna pa Fish Spa att jag skulle borja jobba med dom igen (jag tackade ja) men nu med ett normalt kontrakt, samma lon och jag kommer jobba en vecka morgon 10-16 och en vecka kvall 16-22 det ar mycket battre an bara jobba kvall hela tiden som jag gjorde forut!

Slanger upp lite bilder fran idag!



RSS 2.0