Flicknamn ?

Nar vi vantade Amanda sa var namnen solklara for mig. Det var antingen Amanda eller Melissa och tillslut vart det Amanda eftersom Martin tyckte om det namnet mera. MEN nu da ? hade mina favorit namn och var ganska saker pa dom (iaf jag, inte Martin) men nu tycker jag inget utav dom ar speciellt "fina" eller vad man ska saga.

Och jag ar jatte konstig nar det kommer till namn. Det maste fungera har och i Spanien, det maste passa ihop med Amanda, det far inte vara for kort och ingen i varan omgivning far heta sa! aaah allltsa ni hor ju, hur svart ska det vara att hitta ett fint/passande flickanamn?
HELP ME ! inget namn kanns ratt...
 
 

83% avklarat

Jahopp idag gick jag upp kl.8 for att gora mig iordning och som jag anade sa vaknade lillan nar jag stog i duschen och hon borjade grata eftersom hon inte sag mig i sangen brevid henne, lilla stumpan <3
Vi cyklade ner till stan i "stormen" och fixade lite arenden och sen cyklade vi hem igen det ar varsta traningspasset for mig. Stora magen ivagen nar man trampar och uppforsbacke pa hemvagen och sa har man ju lillans extra vikt ibak!
Maste se sa roligt ut att se mig cyklandes haha!

Idagar vi inne i v.33+2 (graviditetsvecka 34) och vi har 46 dagar kvar till bf ! Jag känner som ilningar nerat lite da och da men annars ar det nog ganska lugnt med sammandragningar osv. Ryggen/backenet har jag ofta ont i ocksa! Men kan absolut inte klaga pa denna graviditet for den har varit toppen bra om man jämfor med Amandas som jag mest madde illa hela tiden.
Maste inhandla lite saker till bebis ocksa, kanns som om att man inte har natt alls. Egentligen har jag ju klader och sa men maste till Ikea nan dag for o kopa lite smatt :) och sakert inhandla natt mer kladesplagg! haha de ar ju sa smatt&sott
 
Idag ar det lillebror Rickards 18 arsdag!!!  jatte stort grattis pa denna speciella dag vi alskar dig <3

Vecka 32+3

Igar var vi pa bm besok och alla varden var som de skulle, skont! Lillan har vant pa sig och henns hjartslag lag pa 150 hon foljer kurvan bra! Sf mattet lag pa 32 och mitt blodtryck lag pa 117/69.
Bra att skriva blogg for da kan man bara ga tillbaka och titta hur allt stog till :)
Syrran och hennes familj akte ju till Fuerteventura i Sondags och sedan dess har vi erovrat hennes lagenhet, kanns sa skont att ha natt "eget" och inte behovas storas etc.

Idag ska lillan och jag ner till stan for att utratta nagra aranden, ska bli skont med en promenad hoppas solen fortsatter skina :)

spaark!

Alltsa nu borjar det bli lite jobbigt med alla sparkar och inte nog med det gor det sa ont nar hon sparkar till i revbenen!! Hon maste ha samma humör som sin storasyster.
Idag ska jag ga pa en amningskurs, syrran tyckte dom var jatte bra nar hon var gravid sa hon tyckte jag borde ga pa den! Det betyder att Amanda far spendera lite tid med min farmor :) det kommer sakert ga toppen bra aven fast Amanda har blivit ratt sa mammig pa senaste tiden!
Igar var vadret helt underbart! Vi gick en promenad till folkparken och dar traffades vi med emelie och Dianela, Hon fick premiargunga det gillades av lillan! Efter nagra timmars lek begav vi oss hemmat igen jag var helt slut i ryggen efter allt gaende och foglossningen gor det inte lattare!

Vi saknar martin valdigt mycket nu men det ar en ca. 55dagar kvar tills han och Vanessa kommer :)

16 april 2013

idag ar det exakt 2 manader kvar till bf 16/06/2013

Lördag

Igar var en toppen kvall med taco mys hemma hos Lina&Jonte framfor lets dance. Lillan bestamde sig for att stanna kvar hemma hos Emelie och leka med kusin vitamin :)

Idag har vi varit ute och lekt i parken, synd att vadret ar sa trakigt. Efter en stund ute begav vi oss hem till Emelie dar farmor & farfar var. Vi at vafflor muums! Nu har vi precis atit flaskfile, ris och bea sas det var inte helt fel det heller.

Ska gora lillan sallskap framfor tvn nu!

BM besok

Idag hade vi inbokat ett besok hos barnmorskan. Allt var bra som vanligt med varderna och lillans hjärtslag lag pa 140s/min och sf mattet var 30cm. Nu ar det nara ar ju i vecka 31 (30+3) sa det har gatt fort.
Aven om detta ar den andra graviditeten kanns det som om man anda ar lika forvirrad och det kanns som om det ar forsta gangen igen och man fattar aldrig att det ligger verkligen en liten krabat inne i mig som snart ska komma ut till oss. Jag langtar saaa! Samtidigt tror jag att storasyster kommer bli extra mammig och kommer att behova all var uppmarksamhet nar lillan kommit.

Harligt

Idag var Amanda och jag o kakade pizza med morfar/pappa det var gott och harligt att ha lite ensam tid med pappa det var laange sen sist vi passade aven pa att ta en promenad :)
Annars har vi inte gjort alls mycket idag och jag kommer fortsatta slappa resten av kvallen. Har valdigt ont i ryggen och det hjalper ju inte att jag brukar vakna pa natten och vara helt pigg, konstigt det.

Var vader

Guud sa harligt vader det ar ute, vi var ute och lekte ett bra tag i parken och nu har vi precis atit lite mat och Amanda kollar pa Barnprogram.
I lördags var Emelie, barnen och jag pa kolmardens djurpark och Amanda hade det jatte skoj. Jag daremot aker nog aldrig mer dit nar det ar sno kvar iof. ar ju jag gravid och det var lite jobbigt med alla dessa backar men sno/is gjorde det inte battre och en jobbig jacka, nae dit ska man aka nar det ar var/sommar!

Igar var jag och gjorde ultraljud och det ar lika harligt varje gang man far se lilla pyret i magen. vilken kansla! Amanda fick ocksa se lillasyster det var nog inte lika uppskattande for hennes del att behova sitta still hehe. Resten av dagen spenderades i tvattstugan passade pa nar jag inte hade natt att gora. Men vi fick rent handdukar sangklader och smutsklader.

Nu ar det 69 dagar kvar tills Martin kommer, vi langtar saaa!

RSS 2.0