Halsont!

Helgen var toppen! Emelie och dom kom hem i fredags och det var sa kul att fa traffa dom igen o fa se lillan springa omkring :)
Lordagen spenderades lite i tvattstugan och ef/kvallen hemma hos pappa som bjod pa grillning, sa gott!
Igar var vi hemma nastan hela dagen pga. vadret, usch for regn! Men vid 16 tiden akte vi och hamtade emelie och dianela for en liten shoppingtur :) Ulrika kom aven och gjorde oss sallskap ett tag. Nar vi gick dar i alla affarer kande jag lite spanningar i magen da och da. Jag har inte kannt av natt alls forutom nagra enstaka gangen.

Jag hoppas denna forlossning startar likadant som Amandas sa man inte behover bli sa "radd/nervos". Barnmorskan sa till mig forra veckan att hon tror inte att bebis kommer vanta dar inne tills bf 16/6 och jag tror detsamma hon vill nog titta ut forsta veckan i Juni. Pappa tror pa imorgon men det vill vi inte haha.

Igar kande jag mig lite krasslig i halsen men det var inte sa farligt forutom lite retlig hosta. Men imorse sa var halsen svullen och gjorde ont man kan ju saga att det inte alls kom passande om hon bestammer sig for att titta ut nu sa kan det bli jobbigt med halsen sahar!

Underbart vader!

Sitter utanfor pa garden och Amanda leker i sandladan. Vi kom precis hem fran affaren. Bra att emelies internet racker ut hit hihi :)
Idag har vi haft en san dar tvatt dag igen dom ar inge roliga men det ar ju ett maste!
Imorgon ska jag till BM och jag langtar saaa! vill veta om det blir andrat bf for det ar som att ga runt utan att veta natt alls. Iofs kan man ju aldrig veta nar bebis vill komma ut men det kanns ju bra att ha ett bestamt bf iaf.
Igar gick vi in i v.36 eller v.38 jag menar det ar stor skillnad bebis kan ju komma NU.

Langtar som en tok efter Martin men det ar endast 23 dagar tills dom sitter pa planet hit :)
Amanda sager ofta att hon bara vill vara med Pappa nuuu! Och att hon vill vara hemma hos mamma (vilket ar hemma pa Lanzarote) hon saknar sitt rum och alla hennes leksaker, lillan da!

Forberedelser

Nu har jag tvattat alla bebisklader och forberett BB vaskan men inte packat den annu. Igar kopte jag dom forsta sma blojorna! tank att dom verkligen kan ha dom och att de aven blir lite stora :)

Igar firade Martin och jag sju ar tillsammans! sa underbart att ha en san fin manniska i mitt liv och att han ar pappan till vara barn <3 Synd att vi inte kunde vara tillsammans bara, men det far vi fira sen nar han kommer och vi blir en familj pa fyra.

Dagen igar spenderades pa stan med farmor sen akte vi hem framat fem tiden och lillebror Dennis kom pa besok.
Vi gick och la oss tidigt for vi var saaa trotta. Jag maste upp vid 3 tiden varje natt for att ga pa toa vilket ar saaa jobbigt for jag behover sova!! Men det gar inte sa bra att halla sig precis.
Snart ar hon ute har med oss lilla bebis :)
Langtar till nasta BM besok vilket ar den 21/5 kanns som evigheter dit.

Nasta vecka pa fredag kommer aven Emelie och dom hem och det betyder att vi flyttar tillbaka till mormor. Det har varit sa otroligt skont med att bo bara skrallan och jag !


Magen 2010 / 2013

Har ar en magbild pa Amanda och nuvarande mage i ungefar samma tid. Ca. 8 manader

beraknad forlossning

Jahopp idag var jag pa bm besok och det var som vanligt. vi pratade datum och kollade kurvan hon foljer och kom fram till att bebis kommer nog komma innan.
I spanien fragade dom nar min sista mens var och jag sa 21/8 dom gjorde ultraljud och sag dar att bebis var lite minde och skot da fram min sista mens till 9/9 och fick da bf den 16/6. Idag kollade min bm pa dessa datum och pa kurvan hon foljer. vilket resulterade i att om bf ar 16/6 ar det en stoor bebis och ligger over mitten linjen pa kurvan. men om bf skulle vara runt 27/5 - 1/6 (beroende pa forsta mens dag) sa ligger hon precis pa pricken av mittenlinjen! Detta gor mig ganska nervos dels for att martin inte kommer hinna och dels for att det ar typ SNART!
Min bm skulle skicka vidare mina uppgifter till special doktor som far ta en titt pa det och isf. om natt skulle vara osakert sa gors ett ultraljud sa man kan kolla moderkaka etc. dom skulle höra av sig.
Gud vad jobbigt att behova vanta pa detta samtal. Det konstaterades ocksa att hon ligger valdigt langt ner vilket jag kannt.
Jag hoppas vi far behalla bf 16/6 och att bebis inte vill komma ut innan, sa hennes pappa hinner hit <3

vàr

Alltsa man blir sa glad nar man vaknar och solen skiner!! Vill att martin ska komma nu sa vi kan hitta pa saker tillsammans :) Men det ar ju endast 40 dagar tills dom kommer.

Väntar pa ett paket fràn H&M har bestallt lite sommar klader till Amanda som hon ar i stort behov av! Det borde komma snart :)

Idag ska vi inte gora natt speciellt, vi skulle gatt till folketspark med farmor men dom var tvungna att fixa med husvagnen och fortaltet. Sa vi tar det imorrn ! Amanda kommer sakert inte vaga aka nan karusell iaf. dom senaste 2 ggr har hon borjat grata, lilla fisan!

RSS 2.0