barnvagn

idag nar martin slutar ska vi hamta varan barnvagn :D jihooo!!
Sen mot kvallen aker jag till mamma och han aker till sin familj sen moter vi upp lite vanner har hemma och har det trevligt :)

Gott nytt ar allihopa !!

seg uppdatering

jag vet att jag ar valdigt dalig pa att uppdatera men eftersom det inte hander sa mycket just for tillfallet sa kanns det inte sa kul att skriva eftersom jg bara mumlar haha.
Fortfarande ingen liten tos som har tittat ut men har varkar till och fran varje kvall och de ar inte sa skont jag antar att hon kommer i mitten av januari som beraknat!

Nu har jag iaf fixat bb vaskan, martin brukar fraga om jag ar redo for fodseln och varje gang sager jag nej hehe vaskan ar redo men inte jag! Och min sota lilla mamma ringer varje dag innan hon gar till jobbet och fragar hur jag mar eftersom hon ska vara med pa forlossningen hon ar nog lika nervos som jag det blir ju forsta barnbarnet :)


mandag

vaknade vid 10 utav att martin kom in i rummet for att hamta nat och sedan gick han tillbaka till jobbet, bestamde mig for att ga upp at frukost osv. sen efter jag last nagra bloggar blev jag sa himla hangig och trott sa jag gick o la mig en stund vaknade sedan upp efter en timmas sovande, sa skont!
Har fortfarande lite ont i magen men jag hoppas det gar over snart vill inte ma sahar hela dagen..

Julen var kanon hela familjen samlade hemma hos mamma och vi at god mat som alltid och skalade vid 12 slaget och efter det vart det julklappsoppning!

Om nagra dagar ska vi hamta vagnen, egentligen vill jag ha den nu nu nu, men den ar inte dar annu!
Egentligen maste jag fixa bb vaskan men jag har ingen ork vet att jag ar sent ute men jag vet vad jag ska ha med mig sa jag slanger i allt i en vaska och sa ar det klart ;) Ska fa en stor vit byra av mamma till lillans klader hoppas martin kan hamta den idag sa jag fa iordning pa hennes pytte klader hehe.

Har inget vettigt att skriva ingen bebis har kommit annu iaf. vi vantar med spanning!!

BYE


jul !

vill onska alla nara och kara en riktigt god jul !

Igar fick jag forsta forverkarna 3st, jag var med mamma i bilen pa vag till vardcentralen for att ta sprutan for svininfluensan och det kandes typ som om man hade gaser i magen eller ville gora nr 2 haha och sen fick jag ont i svanskotan och runtom, mamma bara borja skratta !! nastan alla tror att jag kommer foda nu i december, vi far se !

liten shopping

idag var martin och jag ivag for att shoppa lite prylar till lillan.
Det blev blojor, amningsinlagg, tvattlappar, nappar och sant nodvandigt som maste finnas hemma nar vi kommer hem fran BB det var himla dyrt med bebis saker inte visste jag att ett paket blojor 26st i mini strl skulle kosta runt 12euros.
Nu fattas bara sma saker som egentligen inte ar viktigt alls men som jag vill att hon ska ha har hemma nar vi kommer!!

Sakerna fran h&m kom och allt var bra, kommer inte ihag att jag skickat efter 4st amningsbhar men antar att dom kommer andvandas..

Min svagerska kom forbi nyss med ett par sota Minnie skor (som tinixara valt) till lillan!!

Har fortfarande inte hamtat kameran hos mamma sa jag kan inte lagga upp bilder.



sjukhus

Igar hade jag tid for ultraljud martin kom o hamtade mig sa akte vi upp tillsammans i hopp om att fa se bebisen.
Fick vanta ungefar 15min sen kom vi in i rummet och som vanligt ville inte hon inte visa sig hon lag och kollade mot min rygg, vi fick aven bekraftat att det ar en liten flicka vi ska fa.
Hon var lagom stor och vager nu 2,6kg och jag ar i vecka 36.
Barnmorskan sa att dom skulle ringa mig om 3 veckor for en sista koll, men vi far se om det hinns eftersom hon fixerat sig med huvudet nerat nu och kan ploppa ut nar hon vill jag har en liten kansla av att hon kommer i slutet av december men det aterstar att se hon kan ju lika bra ga over tiden bf ar ju som sagt 15 januari.

Imorgon ar det martins fodelsedag han borjar bli gammal nu hehe 26 ar!! (aven fast han ser ut som knappt 20)
jag har fixat sa att nagra vanner kommer hit och sa ska vi grilla och ha det mysigt har hemma
Idag har det varit riktigt skit vader rent ut sagt, regnat till och fran hela dagen sedan kl 5.00 imorse, vilket gor att man typ inte kan hitta pa nat forutom att stada saklart. Jag har iaf tvattat alla bebis klader som jag fatt/kopt det va inte alls lite..

har ar tva bilder fran 3D ultraljudet vi gjorde forra manaden, munnen ser lite konstig ut men det va for att hon inte ville vara stilla och for att hon holl for ansiktet med ena handen ibland (blyg som sin far)


Pa mandag kommer familjen hemifran sverige och dom har med sig alla saker till lillan som jag bestallt fran H&M jag langtar saaa mycket.


skit blogg

oh jag blir sa irriterad har forsokt skriva ett blogg inlagg i over en timma nu och inget funkar.
jag far borja om pa nytt efter varje gang jag skrivit ett langt inlagg sa nu ger jag upp.
skriver kanske ikvall! om det funkar vill saga..

Langhelg :)

Vi har haft en skon langhelg och imorgon ar det dags att jobba (for vissa) igen.
Igar akte xenia jag och emelie o kopte lite krims krams till granen for att dekorera den, det ar forsta aret jag har gran sa det va valdigt mysigt att vara med vanner och fixa granen! Det va Emelie,Abrahan, Xenia, Yeray och jag & martin (far inte glomma rocky & molly o sen bebis i magen hehe) 
Vi alla hade det mysigt med lite kaffe och bullar, vi spelade aven lite bingo som emelie och abrahan tog med sig, det var kul ;)

Idag vaknade vi strax innan 11 vilket betyder att vi sov valdigt lange! vi fixade lite har hemma sen bar det av hem till svarmor och svarfar for mat :) nar vi kom hem fick hundarna sig ett bad, nu ar dom vita ch fina igen !!

Har ingen kamera hemma nu eftersom mamma lanade med sig den till sverige men jag far den nasta vecka, da kommer det bilder pa granen och kanske pa magen!


2 December

Kicki, har har du en lite "battre" helkropps bild pa magen!
Far ta lite nya helkroppsbilder och lagga ut inom kort ;)

(det gar att klicka)

RSS 2.0