80 dagar kvar

Idag ar det 80 dagar kvar till bf. I sondags gick vi in i v.28 och det kanns sa nara nu! Jag hoppas nastan lite att jag far ga over tiden med nagra dagar sa Martin verkligen hinner hit :)

snöö!!

Jaa vad ska man saga, snon bara vraker ner har gjort det hela dagen vilket ar trakigt! Hade ju varit battre om snon var pa vag bort och varen pa ingang sa jag slipper ha pa mig min tajta vinterjacka!
Idag var vi och handlade lite mat med min mormor sen gjorde vi lunch ihop och nu har hon precis akt ivag.
Igar var jag pa bm besok och dar togs lite blodprov, lyssnade pa bebis hjarta 149slag/min lat sa fint som vanligt. Mitt blodtryck var bra aven det. Om 2 veckor ar det dags for ultraljud och sen efter ytterligare nagra dagar bm besok igen :)
Idag ar det Amandas kusins fodelsedag och aven farsdag i spanien.
Nu i helgen ska vi fira lilla Dianela som blir hela 1 ar!!!

hejsvejs!

Torsdag

Jahopp idag var jag och kopte en ny cam for den inbyggda i datan verkar inte vilja fungera!! Akte med lillan och Ulrika detvar lite laskigt iom. att det var forsta gangen som jag korde bil nar dat ar sno. Ibland kande man att det gled till lite vilketvar lite laskigt san mes som jag ar haha!
Igar var lillan och jag hemma hos lina och det var sa harligt att traffas igen och vi bada med stora magar hehe det skiljer ju endast 10 dagar mellan vara bf datum :)
Imorgon ska vi till stan med Farmor, Emelie och Dianela ska vi se om jag hittar nat att shoppa och jag hoppas Amanda ar pa sitt basta humor och inte brakar/skriker. Hon ar inne i sin 3ars trots nu vilket jag bara inte orkar med ibland, det blir for mycket. Annars kan hon vara hur snall som helst men hon vet vad hon vill den bestamda damen!!

11 Mars

Idag traffade Amanda och jag syrran och hennes unge pa stan for att fixa viktiga arenden som folkbokforing och skaffa bankkonto etc. Sen gick vi hem hit och at tacos, barnsligt gott!
Nu har vi varit har i Sverige i 3 dagar och det kanns helt ok, lite for kallt men snart hoppas vi att varen kommer! imorgon ar det dags for inskrivning hos bm hoppas det inte blir nagra problem :)
Igar gick vi in i vecka 26 (idag 26+1 alltsa graviditetsvecka 27) och har kommer en bild pa magen forra sondagen !



bild

har kommer ett foto pa magen i vecka 21 Ska ta ett denna vecka ocksa eller sa tar jag pa sondag nar jag gar in i vecka 26

lakar besok

Imorse var lillan och jag hos min doktor for o se hur resultaten blev efter det senaste blodprovet. Allt var som det skulle och socker provet var perfekt! sa det var skont. Imorgon har vi tid hos bm och ska fa hora det lilla hjartat igen en sista gang innan vi ger oss av till Sverige. Det fattas endast 4 dagar sa ar vi dar igen :) langtar! men samtidigt sa kanns det lite trist/jobbigt att lamna kvar Martin har, men han màste ju jobba...
Men jag tanker positivt det ar ju endast 3 manader det kunde ju liksom vart 1 ar eller nat sa for min del kommer det nog ga fort, jag har ju lillan med mig! Men sen for martins del sa kommer det nog kannas tomt att huset ar tyst och ingen lite busunge hoppandes och sjungande hela dagarna och ingen att trangas med i sangen etc. men dethar klarar vi galant det finns ju varre saker!

I lordags hade vi grillfest har hemma med vanner och vi hade det underbart, liten avskedsfest for oss! for nasta gang vi ses har vi en till liten flicka <3

RSS 2.0