depp

Jag har ingen lust till natt for tillfallet! Darfor jag inte bloggat har liksom inget "viktigt" att uppdatera om. Allt rullar pa som vanligt jag jobbar 16.30 till 22.30 varje dag och pa lordagar jobbar jag fran 10.30 till 22.30 sen ar jag helt slut pa min lediga dag vilket ar Sondag. Just nu har jag bara lust att aka till sverige och spendera heeeela sommaren dar med Amanda (med martin ocksa sjalvklart men han vill inte/kan inte) Emelie aker ju nu pa torsdag sa det gor ju inte saken battre!
Haller pa att leta nytt jobb, jag trivs inte som jag trodde jag skulle gora, att jobba ef./kvall heeela tiden ar inte alls min grej men fran borjan var det ju sagt en vecka morgon en vecka kvall.
Vi far hoppas natt nytt dyker upp inom kort, for sa lange maste jag vara kvar!
Ibland suger livet..

slanger upp lite bilder pa mitt hjarta som alltid far mig att le.


 
Blommorna jag fick av martin pa varan dag!




Kusiner!



Precis efter jag tog bilden stoppa hon i hela handen i malarfargen

harlig dag

Imorse fick vi en lang sov morgon till kl 11 vi gjorde oss ganska snabbt iordning och akte hem till mamma for att spendera dagen dar, vi plaskade aven lite i poolen och Amanda satt fast som en koala unge pa mig hon ville absolut inte sitta i sin badring!
Nu kom vi nyss hem vi var ute och at tapas med nagra vanner! Dagen har varit helt underbar!

Ps. igar firade Martin & jag hela 5 ar tillsammans och manga fler kommer det att bli <3

sondag

Idag ar jag ledig vilket ar valdigt skont!! Har ingen aning vad vi ska hitta pa idag, jag ar saa trott Amanda vaknade typ var 5:e minut och bara lag och vred och vande sig hela tiden. Kanske en liten forkylning pa gang!

Jobbet gar bra, jag trivs bra och det ar huvudsaken men vissa sma saker kunde ju varit battre..
Har inte sa mycket tid till att blogga eftersom pa dagarna ar jag mest med Amanda och Martin :) men allt ar bra med oss.

RSS 2.0