Dop

Jag kan bara saga att dopet var toppen! Amanda skotte sig jatte bra och grat inte en endaste gang, hon vart lite chockad nar hon fick vatten pa huvudet eftersom det var lite kallt!
Festen efterat vart lyckad jag och Xenia var dar dagen innan for att dekorera i 3 hela timmar!!
Martin och jag var sa nojda med allt :)
Jag tog nagra foton men alla vart inte sa bra. Nar jag far fotona av "fotografen" sa slanger jag upp nagra stycken har !

Foton


 Har ser man orhangena ;)

En fraga..

Vad sager bvc i sverige att barn i 4-6 manaders aldern kan borja ata?

Har borjar dom namligen med att ge barnen sma skedar med juice lite da och da, for att sedan ga over till mosad frukt vilket jag tycker ar lite wierd, jag menar det ar ju sott! Hur gar det sen med gronsakerna da?

Det narmar sig..

Idag har vi lilla familjen nastan varit ute heela eftermiddagendagen! forst var det lakarbesok vid 14 tiden som visade sig att dom inte bokat in oss, konstigt! Passade pa att boka tid hos frissan for klippning & slinga som ligger brevid bvc.
Efter det akte vi hem och at lite mat och la oss i sangen och myste lite med amanda innan det var dags for att aka till bvc igen (fick tid 17.30) stackars Amanda fick en spruta i varje ben hon tog det lite battre an vid 2 manaders sprutorna, denna gang grat hon bara vid den sista!
Men jag tycker sa synd om henne nar hon grater sadar hysterisk da gor det ont i mamma hjartat!
Efter det akte vi till kyrkan for att hamta nat viktigt papper som man maste ha, och nu ar vi antligen hemma!

Forra veckan var jag och emelie pa stan och jag bestamde mig for att ta hal i oronen pa lillan och det var inge vidare tyckte hon! vad dum mamma kan vara ibland! Men hon blev sa fin sa, Kan slanga upp bild "senare"

Nu ar allt klart till dopet vi betalade idag sa det kanns lite skont att ha en mindre sak att tanka pa!
Nu ser jag fram emot dopet saklart och sverige resan :)


Mycket att gora!

Tiden som ar kvar av denna manad har jag fullt med saker att gora undra hur det ska ga, sen maste jag fixa dekorationen till lokalen/restaurangen  ocksa.

Igar va jag och syrran ivag pa jakt efter en klanning till mig igen och jag kom hem med en bla klanning som jag tyckte var valdigt fin!

Jag kopte aven ett par high heels men jag vart typ 2cm langre an martin i skorna sa dom blir det att lamna tillbaka. Nu maste jag dock leta efter ett par nya skor att ha pa mig!

Amanda vaxer sa det knakar hon har borjat upptacka sina hander och tycker att det ar kul att ta tag/rora saker

Haromdagen var jag hemma hos Esther hon jobbade med mig forut och har en sot liten flicka (Marietta) som bara ar ynka 11 dagar aldre an Amanda :)
Dom var sa sota tillsammans nar dom lag dar och kollade pa varandra! Amanda ser ut som en liten sal brevid Marietta men det ar ju for att Marietta ar sa smal och ater jatte daligt hon har nat problem i magen stackarna!!





den perfekta klanningen

Snart ar Amandas dop och jag har annu inte hittat nagot som faller mig i smaken att ha pa mig! Helst vill jag ha en lang klanning, har sett nagra men jag tycker dom seer for vardagliga ut!
Hittade en jatte fin pa Mango men sjalvklart var min storlek slut :(


Idag nar vi at mat lag Amanda i sin rosa "gungstol" och den spelar musik om man drar i ena blomman.
Det var helt tyst och helt plotsligt kollar jag och martin pa varandra och bara skrattar, musiken borjades spela, lillfisen hade dragit i blomman sjalv !!!! Jag vart helt full i skratt och var tvungen att ringa mamma for att beratta det som hant. Hon har blivit sa stor varan lilla flicka, snart blir hon 4 manader :)

15 ar

Igar firade vi "lillebror" det var hans fodelsedag!
Vi at pizza och till efteratt vart det en stor mumsig tarta och sjalvklart var det rickard som valde mat och tarta for det var ju hans dag!

Har precis gett amanda mat och nu ligger hon i sin sang och pratar med sina ankor som flyger over henne ;)

54 dagar kvar !

RSS 2.0