Hipp hipp hurra

For idag blir jag 23 ar!

Sondag

Igar var vi och kollade pa kanevalen i en utav turist orterna har pa on. Vi akte hem till Carro och hennes flickor som bor dar. Det blev restaurang mat och sen efter det stog flickorna och dansade hela karnevalstaget, vi kom hem runt 20 och Amanda somnade i bilen som vanligt blir sa himla tungt att bara in henne och upp for trappen!
Martin har jobbat jour hela veckan och pa Mandag har han semester 1 vecka. Ska bli sa skont att ha honom hemma som vanligt igen.Det har blivit jobbigt att inte kunna veta nar han ska vara hemma med oss och inte heller kunna hitta pa nat tillsammans.

19 dagar kvar :)

Alla <3 dag


Dagen till ara fick jag hora bebis hjartslag :) helt underbart dom lag runt 150slag7m och jag hade okat 1,7kg i vikt sen 1 manad tillbaka.
Sedan inskrivning har jag gatt upp ca. 3kg och med Amanda vid denhar tiden hade jag gatt upp narmare 6kg. roligt att kunna jamfora med en annan graviditet aven fast dom ar helt olika.
Idag borjade amanda och jag dagen med en promenad vid stranden och sen stannade vi i parken och hon lekte en stund sen var det dags att ta bilen hemmat igen :) Nu har vi precis atit mat och funderar pa att aka till ikea en svang innan mannen i huset kommer hem :)
Igar kom antligen korkortet med posten :) hade ju en lapp innan.

12 februari 2013

Igar var Amanda och jag och tittade pa det stora karnevalstaget dagen till ara var amanda kladd i den sotaste rosa princess klanningen! hon var sa sot :) Synd att pappan var tvungen att jobba men han sag henne nar vi kom hem.
I sondags gick vi in i vecka 22 och det ar sa mysigt att vara gravid just nu har lillan kommit in i en sparkperiod och man blir lika fascinerad over varje spark <3 Pa forra veckans ultraljud gjordes en del prover och allt var bra, skont!
Tror vi ar overrens om ett namn nu men vi ska halla det hemligt tills varan flicka bestammer sig for att titta ut sa vi ser om det passar!
Den 8/3 aker Amanda och jag till Sverige, och sen kommer Martin narmre forlossningen :) Kanner mig ganska lugn infor forlossningen denna gang kanske for att jag ej riktigt fattat att jag ar gravid igen, det gar liksom inte beskriva aven fast jag fatt en god rund mage och kanner konstanta sparkar sa kanns det sa overkligt pa natt satt vi 3 ska bli FYRA och sen alla tankar kring hur Amanda kommer ta det hela nar hon blir storasyster sa mammig som hon ar. Jag tror och hoppas allt blir bra :)

Har aven borjat gora ett lapptacke till Amanda men fick lamna det hann inte ens halvvags innan vi skulle ge oss av till karnevalen igar! Amanda dansade och dansade nar vi stog dar och kollade hon ville absolut inte ga, vi kom inte hem forrens vid 21.

RSS 2.0