Mandag

Idag har vi inte gjort alls mycket! vi bakade kanel bullar,(martin rattare sagt) syrran kom pa besok och pa eftermiddagen lamnade jag Amanda med martin en liten stund for att aka till ikea med min svagerska hon skulle handla lite hyllor och forvaringsboxar!


varmt!

Idag vi 20 tiden hade vi 28 grader varmt! Och det ar fortfarande samma temperatur typ, det ar helt kvavt kanns som om vi ar i en bastu hela tiden!
Nu har lillan druckit sin kvallsvalling och ligger i spjalsangen och forsoker somna :) Jag och martin har gjort lite popcorn och nu ska vi kolla pa ett tv program som gar pa fredagar som vi har fastnat for bada tva!

Idag var vi ocksa pa sjukhuset och kollade upp mitt fodelsemarke som jag har pa armen eftersom jag tycker den vaxt lite, men det var ingen fara sa lakaren!

Ha en toppen helg!

hemma"fru"

Det blir nog inge jobb for mig.
Dom ville ha nan som kunde tyska ocksa, vilket jag inte kan!
Dom hade fatt in massa cv och om ingen platsar sa ringer dom mig eftersom jag kanner hon som har hand om det! Det ar ju inte sa att jag ar desperat men kommer natt nytt upp sa kan man ju alltid chansa och se om man duger ;) Annars ska det blir skont att vara hemma lite till med Amanda och sen i januari kommer min farmor och farfar! Det ser jag fram emot :)

jobba eller inte!

Idag ringde emelie och fragade om jag vill borja jobba!
Hon jobbar pa Texas ranch och dom behover en person till entrén.
Jag vet inte om jag ska borja jobba eller inte, vill vara med amanda & martin, och jag har a-kassa till juli 2011 men om jag inte hittar nagot jobb innan juli blir jag utan jobb OCH a-kassa! Vi kan verkligen inte leva pa en lon det gar inte.
Jag ska ha mote med dom denna vecka tror jag och ga igenom allt. Far se om jag gillar kontraktet,lon osv.
Ska isf jobba mandag-lordag fran 09.00-17.00

Vad tycker ni ?

8 manader idag!

Varan karlek till dig ar obeskrivlig varan alskade dotter!

bilder

Igar gick vi till en studio for att fotografera Amanda men hon var helt bestamd pa att inte skratta alls, sa vi fick komma tillbaka idag! det blev nagra foton far se om dom vart bra nasta vecka :)
Tog lite bilder hemma ocksa.. (klanningen hade jag som liten!)







Kopte en gastol till Amanda som hon vart valdigt fortjust i.






komiskt

bara for att jag skrev harom dagen att Amanda sagt pappa och inte mamma annu sa sa lilla fisen det dagen efter !
Hon ar for sot! forsta sager hon mamamama sen hoppar det over till papapa :)
snart blir hon 8 manader, igar satt vi och kollade pa foton och filmer kanns som hon kom till oss igar tiden har gatt sa himla fort!

pusselpall tavling

jag ar med och tavlar om en fin pall har ; http://ellene.blogg.se/2010/september/vinn-en-pusselpall-din-din-prins-eller-prinse.html


Pappa

Har glomt att beratta for er att varan tos kan numera saga Pappa!

Martin ar stolt som en tupp! Och Amanda bara sager pappa hela tiden nu far vi ta och lara henne mamma ocksa, men det kommer!
Vi har haft en liten mini semester vi bosatte oss pa martins foraldrars landstalle i en vecka och det var underbart, vi snorklade varje dag och det basta utav allt var att det inte finns tackning dar sa ingen telefon eller data!


tavling

jag ar med och tavlar om ett valfritt tryck fran STUDIE NELE
http://ellene.blogg.se/2010/september/vinn-ett-valfritt-tryck-fran-studie-nele.html

RSS 2.0