antligen

I tisdags borjade jag jobba, ska jobba hela denna veckan med en tjej som heter Lorena och hon ska lara mig allt.
Nasta vecka borjar jag jobba sjalv och jag kommer jobba 16.30 till 22.30 varje dag och ar ledig pa sondagar. Egentligen ar det en vecka morgon skift och en vecka kvalls skift men Lorena studerar pa kvallen och "sager" att hon kan darfor inte jobba pa kvallen MEN jag ska prata med henne (och cheferna) och se om hon kan hitta pa nan losning for att jag vill ju kunna vara med Amanda och Martin pa kvallarna ocksa! Dessutom blir det nog jobbigt i langden att alltid jobba sa.
Jag ska iaf jobba morgon skift (10.30-16.30) varje tisdag eftersom det ar svenska lektioner pa tisdagarna :)

Amanda har varit lite sjuk de senaste dagarna, forkyld etc. men hon ar nastan helt frisk nu vilket ar skont! Hon ligger just nu och sover, Martin ar ivag med grabbarna och ser pa fotbollsmatchen R.madrid och Barça !


vi far se nar nasta inlagg kommer upp!
hej sa lange


15 manader

Idag blev varan princessa hela 15 manader snart 1,5 ar tiden gar sa himla fort! Men vi njuter utav varje sekund vi ar med henne! Jag far lite angest nu nar jag ska borja jobba eftersom jag vill tillbringa sommaren med henne&martin, hitta pa massa harligt! Men jag slutar ju anda vid 16 ena veckan och borjar 16 andra veckan sa jag hinner ju med lite iaf. Amanda kommer ha det bra med Martin ocksa!
Igar satte jag upp en liten tofs i Amandas har, hon vart sa SOT!

Idag har vi inte gjort sa mycket Amanda fick en Hello Kitty boll som hon sparkar runt pa hela tiden. Eftermiddagen spenderade vi hemma hos mamma och i parken med morbror Rickard. Jag alskar se henne springa omkring i lekparken,gunga osv. man marker hur stor hon verkligen ar (aven om hon var minst av alla barn i parken) hon har en vilja utav stal, man far inte hjalpa till hon kan sjalv, lilla stumpan!

Ang. mitt nya jobb!
Dom haller pa att fixa for fullt med nya lokalen och allt gud vet vad! Jag pratade med Carla idag och hon sa att hon ringer mig for att borja jobba antingen torsdag eller fredag, jag langtar pa natt satt..

Varm dag!

Imorse tog jag och Amanda en liten promenad till ett utav shopping centrumen vi har har i narheten. Med oss hem fick vi tva par linnen till mig, en bla blus och en vit blus allt for ca. 20euros. Amanda fick en fin klanning!
Jag passade aven pa att kopa shampo och balsam fran franck provost de kostade endast 2.99euros styck det tyckte jag var bra, i vanliga fall kostar dom runt 4.50euros!
Vi framkallade aven kort som vi ska skicka till Amandas morfar i sverige :)

Nu ska vi ata!!

Fish spa

Jag jobbade igar 10.30-16.30 i en utav lokalerna som jobbet har. Jag gillade det verkligen och tror att det kommer ga jatte bra. Nya lokalen ar nog fardig pa Fredag och da borjar jag jobba pa riktigt!
Det ar sma fiskar som gor massage och ater doda hudceller pa fotterna, naturlig pedikyr!


Skont att inte behova oroa mig om jobb osv. nu!

work

Nu vid 10 ska jag ivag till ett jobb som jag kanske ska borja jobba pa! Berattar mer senare om jag far tid nar jag kommer hem i ef.

H&M

Ohh varfor kan inte vi ha en H&M butik pa denna ö ?
Jag sitter och kollar pa H&M online och jag blir sa sugen att klicka hem massvis med fina sommarklader!!
Men som vanligt sa accepterar dom inte spanska kort eller sa levererar dom inte hit :(

Nu ska jag borja med maten, martin kommer hem straxt!

tv4 play

nu har jag precis sett klart En unge i minuten, och jag grater lika mycket varje program! Alltsa det ar helt amazing, jag finner inga ord man maste uppleva det sjalv innan man riktigt vet hur det ar att foda barn! Jag sager bara en sak det finns inget som man kan jamnfora det med.

Just det! jobb intervjun gick bra och dom skulle intevjua nagra flera sen kontaktar dom mig och sager antingen ja eller nej. Sa jag far helt enkelt vanta och se..

God Natt!

sondag

helgen har varit bra som vanligt!
i lordags var vi hos martins foraldrar hela dagen och bara slappade vi gick en stund till stranden for det var saa varmt! Amanda gillade att leka i sanden och ga omkring i vattnet :)
Idag har vi spenderat dagen hos min mami <3 vi fick god mat och sa lekte vi i parken med Amanda. Underbar helg med andra ord !

Imorgon ska jag pa en jobb intervju (ingen aning hur det stavas) klockan 13 jag hoppas det gar bra! Det ar pa ett Zoo, dar syrran jobbar!



april april

Bara sa att ni vet sa var inlagget under bara ett aprilskamt! jag ar inte gravid :)


tre blir fyra !

Amanda ska bli storasyster!
Jag har senaste tiden kant mig lite sma konstig, illamaende pa kvallar kant mig extra kanslosam! sa igar tog jag mig i kragen och gick till apoteket for att kopa ett test. Sa slipper jag oroa mig! Nar jag visade pluset for martin blev han chockad men vi visste genast att vi skulle behalla <3

RSS 2.0