oversvamning

har aldrig sett nagot liknande i mitt liv, inte ens i narheten, utav dom 6 ar jag bott har!
 
http://www.lavozdelanzarote.com/article49107.html

Kunde inte ana att det skulle se ut sadar nar jag vakna!
helt galet..

god natt

en snabb uppdatering!
Regnet bara oser ner och nu ska vi krypa under tacket med lite popcorn och en film Amanda somna for nan timme sen!

God natt allesammans

rubrik?

Igar var farmor & farfar har och vi bjod dom pa middag dom fick bestamma vad dom ville ha och det blev kycklinggryta med currysmak och kinaris, till efteratt at vi en jatte god vanilj glass med skogsbarssas pa -mums-.

Imorse akte vi och hamtade dom pa deras hotell vid 9 tiden for att aka till en stor marknad som ar varje sondag jag hittade inget speciellt men farmor kopte en vaska och farfar nagra balten :) Efter det skjutsade vi dom till hotellet igen for att emelie & killen skulle ata med dom! Vi akte till martins foraldrar och spenderade en del av eftermiddagen dar sen akte vi hem till mamma.
Jag har precis diskat ett stort berg av disk medans martin badade Amanda. Nu ska hon snart dricka kvallsvalling och forhoppningsvis sova for natten!
Hon har vaknat ett antal ganger de senaste dagarna under natten och typ gnaller/grater sa man blir lite trott eftersom man har blivit saaa bortskamd med somn under detta ar som gatt :)

Imorrn maste jag ringa till bvc for att fa en tid till Amandas 1ars kontroll. Dags for spruta igen, vilket damen inte gillar vi far se hur det gar..


Vi hors!

Ps.
Stort grattis till Jacke som fatt sin dotter nu :) och grattis till storasyster Amanda ocksa !!
Hoppas allt gatt bra <3

fredag

Idag har vi tagit det lugnt jag gick en svang till banken och vaxlade kr till euro. Efter det akte vi hem en snabbis till martins farmor for en lite fika och sen tog vi en svang till ett kopcenter for att kolla pa vaxter som jag masta kopa hem!

Tog nagra "efter" bilder pa vardagsrummet men dom vart inte sa bra!
har ar dom iaf.;
 



Ska kopa ett litet vitt bord och sen ska vi tapetsera en vagg med nan snygg tapet som vi maste hitta! vet fortfarande inte vilken farg jag vill ha vi far seee.

ha det bra
byeee

Idag ar ingen vanlig dag!

For idag ar det Amandas fodelsedag!
Helt otroligt att det var ett helt ar sedan vi fick varan underbara dotter. Den 19 Januari 2010 kl 20.57 kom hon till varlden och nu har hon blivit en stor bebis!
Vi firade ju henne som sagt i lordags och hon fick fina leksaker,klader, pengar och en ny vagn! Martin kopte vagnen till henne och det blev en rosa Chicco Liteway (tror den hette sa) jag ar sa nojd med den, den andra vagnen ar ocksa jatte bra men en aning stor, sa denna nya blev perfekt!

Maste stada har hemma for det behovs, far se om jag hinner med att ta ett "efter" kort pa vardagsrummet ocksa.


besok

Okej det va typ 100 ar sen jag skrev nat har!
Vi har haft fullt upp helt enkelt, vi har renoverat varat vardags rum(malat hela huset fixat med nya lampor typ overallt osv.) som nu ar helt vitt  istallet for svart/tra farg.
Och vi har planerat lite for min farmor & fafars ankomst dom kommer imorrn jippie och Amandas ETT ARS kalas kan inte fatta att hon blir ett helt ar, vart har tiden tagit vagen ??
Hon gar inte annu men snaaart sa! Hon har aven en vilja av stal (undrar vart den kommer ifran hihi)


sahar sag det ut forut !! (har aldrig gillat tra fargen antligen ar den borta)

Far se om jag blir lite battre pa att uppdatera, men jag har som sagt varit saaa busy!

lite bilder

Har annu inte fatt bilderna av min kusin sa jag laddar upp nagra pa det dyrbaraste och mest underbaraste jag har!
som formestadels star upp hela tiden!









3/1-11

Idag borjade dagen redan vid 8 vilket ar lite tidigt for mig eftersom lilla flickan oftast vaknar runt 9 men det gor inget! Hon at sin morgongrot och lekte med alla sina julklappar/leksaker pa golvet en stund sen vart hon lite grinig sa jag la ner henne i hennes sang och se dar, hon somnade :)
Jag kom precis innan for dorren nu efter en promenad med vovven! Och dom sussar fortfarande inne i sovrummet! Funderar pa om jag ska vacka martin snart hihi.

Idag ar det min alskade mormors fodelsedag, tur att mamma ar i sverige sa hon kan halsa pa henne :)

Nu ar det bara 11 dagar kvar tills min farmor & farfar kommer hit, gud vad jag langtar!
Och endast 16 dagar kvar till Amandas 1 ars dag!!!!!! tiden gar alldeles for fort varan lilla bebis blir ett helt ar!

Nyars bilder kommer nar jag fatt min pendrive fran min kusin som har alla bilder!

RSS 2.0