varmt kan man nog saga.

det har forklarar nog hur jag hade det i helgen ;)  igar va en heldag pa stranden under parasollet !
http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=3558966

image35

varmeeeeeeee

imorse nar jag & martin akte till jobbet var det as varmt saker 20 grader, da va klockan 7.30 och nu ar det sakert 35 grader alltsa det ar helt vindstilla och varmen ar plagsam  hehe Lanzarote alltsa ! det finns lite okensand fran afrika i luften ocksa, Igar var det 30 grader sa jag antar att det ar ett tacken pa att sommaren borjar narma sig !! det kommer sakert vara lika varmt hela helgen nu det ar ju kanon da kan jag aka hem till mamma o bada i deras pool :)  och battra pa brannan! i helgen var jag i vattenland med mina sma syskon och jag brande verkligen sonder mig usch jag hatar att branna mig men alltid nar jag gar till vattenland branner jag mig aven om jag andvander hog solsyddsfaktor.
image32


.

hej hopp har inte mycket att skriva men jag tankte slanga in nan rad..
jag längtar tills ringarna kommer :) dom borde komma denna nasta
vecka eller nat! sen ar det inte langt kvar tills jag aker till sverige i juni
kommer nog bli kanon bra, hoppas pa bra vader iaf ! idag ska jag till
korskolan det gar riktigt bra hoppas jag klarar allt till sommaren!


Puss & Kram
Jessica

korkort?

forra veckan tog jag mig modet till att ga till korskolan.
eftersom alla mina kollegor har pa jobbet betalar en del till korkortet sa kan jag ju lika bra borja nu innan allt folk kommer till sommaren, jag hatar sitta i ett klassrum med massa folk.
har i spanien maste man klara teorin innan man far kora bil,  jag har 6 manader pa mig att fa korkortet :)
far se hur det gar !! ska ju till sverige i juni ocksa, jag tror att det kommer ta evigheter men jag tycker det ar ganska latt egentligen. bil behover jag inte oroa mig for eftersom min latsaspappa ger mig hans bil och han koper en ny till sig. perfekt!
tror det är en Mitsubishi Carisma
image31

resa resa resa

Jahopp da var resan bokad, fick lon idag sa jag bokade resan direkt, 367.66euro for att vara exakt gick resan pa
men det ska nog bli kul aker ju till sverige for forsta gangen under sommaren pa typ 5 ar.
har ju alltid varit i Spanien annars. jag kommer den 4:e Juni och aker hem den 19:e Juni, det anda daliga ar att jag aker helt ensam, martin vill inte folja med denna gang for att han inte forstar nat och inte kan prata svenska men jag far val skylla mig sjalv jag lar honom inte :P

i september ska jag borja lara ut svenska till halv svenska barn som bor har pa lanzarote och da tankte jag att martin kan lika bra vara med pa dom klasserna det ska bli 2 grupper och dom minsta barnen ar typ 6ar martin kan vara i den gruppen hihi ska bli roligt .

en strand nara flygplatsen har pa lanzarote

image28

back to work now!

RSS 2.0