Det gar for fort..

  •  Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 15-Jan-2010 (Stenbockens tecken)
  •  Du är gravid i vecka 23+6 (graviditetsvecka 24).
  •  Bebisen väger c:a 683 gram. 
  •  Bebisen är c:a 31.5 cm från hjässa till fot.
  •  Du har klarat av 59% av graviditeten.
  •  Du har 112 dagar till förlossningen.

  • rubrik

    Imorse vacktes jag utav att mamma knackade pa dorren, vid halv nio!! ja som brukar sova minst till tio haha senaste tiden har jag blivit en somntuta! men det ar ju for att bebisen gillar att kora sina gympa pass pa natterna och inte later mig sova, dessutom vaknar jag varje gang jag ska vanda mig om.

    Jag var nyss och hamtade Tinixara fran hennes skola eftersom hennes foraldrar jobbar och nu sitter hon och ritar fina teckningar!

    Igar va jag och undervisade svenska for klassen som jag ar larare till, kanns som om jag har tappat lusten att vara larare det ar inte riktigt min stil, men jag ska forsoka kora tills jullovet (om jag orkar vill saga) sen har jag "mammaledigt" till hostterminen borjar igen!

    har inte sa mycket att skriva ar lite uttrakad, ska fortsatta lasa bloggar..

    snart 6 manader



    svart att ta bild sjalv! har ar en med cam, far be martin om hjalp hehe!

    trak helg

    Helgen har varit ganska trakig vi  har inte gjort sa mycket pga. vadret det har regnat (duggat) bade fredag lordag och idag med uppehall sa klart men man kan ju inte hitta pa nagot :(
    Det marks att hosten kommer nu!

    Igar var martin helt installd pa att han skulle testa vattenscootern (vi kopte den i torsdags) han kunde inte testa den i fredags for regnet, igar var vadret likadant men han skulle ut i vattnet med den iaf. 1h 30min akte han (hans kompis och vanessa) runt pa den. Jag skulle testa men sen ville jag inte for vadret (sjalvklart vet jag att jag egentligen inte ska men kor man mega lugnt och "nara" hamnen sa ar det ingen fara eftersom det inte finns vagor dar)



    Glomsk som jag ar glomde jag ta foto nar vanessa akte !

    Pa kvallen akte vi hem till emelie och at god mat hemma hos dom. Bebisen sparkade pa hela tiden, jag tog emelies hand o la den pa min mage, hon sa att hon inte kande nat och jag sa att hon skulle vanta och just da sparka h*n till, emelie vart helt chockad o sa hogt jag kande sparken det va som ett hjartslag wow vad haftigt ! 

    Nu ar maartin ivag med grabbarna o fiskar lite, far se om emelie kommer hit och haller mig sallskap tills dom ar tillbaka ! ska passa pa att stada lite nu..

    hejsvejs!

     


    Drommar

    Nu for tiden har jag verkligen svart att sova dels for att bebisen lever loppan inne i magen och att jag alltid har mardrommar varje natt inte kul ! Sen vaknar jag runt 5, halv sex pa mornarna ar vaken en halvtimma typ och somnar igen jag har inte den dar djupa somnen som jag brukade vilket leder till att jag ar seg hela dagarna!

    Vet forfarande inte vad som doljer sig dar inne, men allt ar iaf bra med h*n vilket ar det viktigaste! Har inte kopt nat i bebisvagen annu, kanns som att det ar dags att borja lite smatt sa man inte ar ute i sista sekund sen. Vagnen koper jag nar jag vet om det ar flicka eller pojke :) for det blir antingen en gra med rosa detaljer eller gra med bla detaljer !
    ar inne i vecka 23 nu..

    Har inge vettigt att skriva har inte hant speciellt mycket kanske kommer en magbild snart om jag orkar ta en hehe, Martin ska kopa en vattenscooter denna vecka vilket jag tror han kommer ha riktigt kul med, jag far vanta att aka tills efter fodelsen!


    ha det bra!

    RSS 2.0