Badanka

hej hopp!
Vi badade Amanda innan hon skulle fa sin kvallsvalling och som vanligt alskar hon att bada!
Men herregud vilket liv det blev nar vi skulle ta ur henne, vi lat henne bada en liten stund till men sen nar vi tog upp henne igen sa vart det varldens skriiiik pa henne! gud vilka toner hon kan ta ibland haha stackars grannar ;)
Jag fick inte torka henne med handduken heller hon bara sparkades med benen lilla stumpan!

Bra att hon gillar att bada iaf. for i sommar blir det att aka till stranden ofta, jag langtar sa himla mycket tills det ska bli lite varmare (tro nu inte att det ar "kallt" men ca. 25 grader om dagen ar for kallt for oss) sa vi kan gora sma utflykter plus att hon ar lite storre i sommar ocksa, for jag ar sa nojjig med massa sma saker! En sak varfor jag foredrar pool ar just for all sand pa stranden haha det ar lite jobbigt ibland, att ha sand precis overallt..
Fast det ar skont att veta att playan finns dar och att man kan ga dit nar man vill.

Nu ska vi se pa film
God natt



Grattis!

Idag fyller jag 21 ar, sa grattis till mig :)


Torsdag!

Idag har jag varit pa korskolan efter det akte jag en svang och handlade lite med min svagerska.
Val hemma sa borjade jag med maten det vart kottfarssas och makaroner vilket Amanda tyckte mycket om till efterett fick hon ata lite banan yogurt :)


Amanda, Martin och jag var ivag en svang forut pa jakt efter ett par skor till Amanda (har inte lyckats hitta nagra bra /fina) Och vi hittade ett par Nike skor till henne som hon kan ha nu i borjan eftersom hon precis tagit typ 2, 3 steg nan enstaka gang. Och forut idag tog hon ca. 10 steg om inte mer nar hon och jag lekte!!!! Helt otroligt sott jag holl pa att do av lycka nar jag sag henne ga!! Varan lilla tjejja som har blivit sa stor :)
Har ar en bild pa skorna (kopte egentligen ett par skor till men dom va lite tajta sa ska byta till en strl storre)

ruuubrik

Korskolan gar fin fint och det ar en aning lattare nu an de andra gangerna, konstigt!
Men jag hoppas pa korkort innan sommarn ;)

Imorse hade jag en teorilektion sen gjorde jag 10 tests efter det sa gjorde vi inte sa mycket under dagen tills det var dags att ga till svenska skolan for att undervisa. Nar jag slutade dar akte jag till mamma dar befann sig Amanda och Martin. Vi akte hemat och at god kvallsmat och nu ar det snart dags for sangen. Imorrn vantas annu en teori lektion.

God Natt


intensiv kurs

Jag kom hem fran korskolan for ett tag sen jag var pa en intensiv kurs som var fran 17 till 21 och imorgon ar det en till lektion fran 09 till 13. Det gjorde ont i rumpan efter att ha suttit sa manga timmar haha!

Vi gick igenom halva teori boken och imorrn tar vi den andra halvan som ar kvar!
Jag tycker att det ar lattare denna gang med korkortet an dom andra 2 gangerna. Jag hoppas det inte tar allt for lang tid innan jag bestammer mig for att gora provet!

Nu ska vi ga och lagga oss eftersom vi bada ska upp tidigt..


god natt


16 Februari

Imorse sa hade jag den forsta teorilektionen pa korskolan och det gick bra, kanns bra att komma igang igen och denna gang ska jag ha korkortet!

Vi har varit ute mest hela dagen, akte till martins kusins jobb for att skriva ut CV till mig eftersom jag maste borja soka jobb nu. Gav ett till mamma som hon kan lamna pa Ikea sa far vi se hur det gar vill ju helst borja jobba i juli sa jag hinner med lite sommar med Amanda och kanske en Sverige resa!!

Nu har vi precis mumsat i oss god kvallsmat i form av korv med brod :)


Nu ska vi (LAS martin, jag somnar nog!) titta pa en film han laddat ner..
Sov gott  ;)

Alla hjartans dag !

Idag ar det alla hjartans dag och jag tycker det ar lite overskattat visst ar det mysigt med en speciell karleksdag men jag tycker man ska vara karleksfull aret om ;)
Har hemma kor vi med lite uppskattade detaljer istallet for en massa presenter!

Imorse tog jag vagnen och Amanda med mig ut pa en liten promenad vi gick forbi korskolan sa nu har jag skrivit in mig dar & betalt!  tredje gangen gillt, eller?

Vi har precis atit mat korvstroganoff med ris det var gott!

Om ett tag ska jag mota upp Emelie for att aka till stan och leta efter nagra bra gaskor till Amanda!

Hejsvejs.

tank

att man sag ut sahar for mer an 1 ar sedan!

bildbomb

Har inte fatt bilderna av min kusin annu men tog de vanessa hade! Har kommer nagra ;)


Amanda i hennes nya vagn
Chicco Liteway
















En helt egen tarta att leka med :D




Fredaaag

Den senaste tid har jag inte alls haft nan reda pa varken vilken dag eller datum det ar, jobbigt!

Natten var battre an igar hon vaknade typ 2 ganger men somnade nastan lika fort igen efter jag stoppat in nappen i munnen pa henne, hon andas battre genom nasan men ar fortfarande forkyld.
Jag gav henne valling vid 8 tiden och hon vaknade just nu vid 10.30!
Martin fick sova pa soffan, och Amanda med mig i sangen haha dar av den lyckade natten ;) Nu ska jag gora dom sallskap

ha en bra fredag, far se om jag uppdaterar senare idag!

cookies

Kom precis innanfor dorren, har vart ute pa en kvallsrunda med hunden och innan det sa gjorde jag en chockladkaka och syltkakor :)

Amanda har fortfarande feber 38,9 star det pa nu, hon fick lite medicin efter hon druckit upp sin kvallsvalling! Jag hoppas hon kan sova battre denna natt sa hon ar piggare imorrn varan lilla bebis!

God Natt !

no sleep

Inatt var nog den varsta natten hittills! Amanda var ganska sa snorig igar och inatt brot det ut rejalt hon sov typ 30 min sen vaken 1 timme och sa fortsatte det typ hela natten. Jag och martin ar som tva zombies idag!
Hon grater mest hela tiden och lite feber har hon ocksa men annars ar det som vanligt.Hon leker aven med sina leksaker pa golvet utan problem och sager pappa hela tiden haha!
Jag hoppas natten blir battre sa bade hon och vi kan fa lite somn :)

hemma

Vi kom precis hem. Vi var hos mamma en stund och innan det var jag och undervisade svenska :)
Min Farmor &farfar akte hem i fredags vilket jag tyckte var trakigt eftersom vi var med dem nastan varje dag och gjorde saker! Nu har vi gatt tillbaks till vardagen, typ hehe

Idag har jag aven storstadat hemma och martin har bytt vattenpump som gatt sonder, tur vi hade garanti till Maj detta ar!
Far se om jag tarffar min kusin denna vecka sa jag kan fa alla kort pa Amanda fran hennes 1ars dag eftersom att mitt batteri pa kameran dog :(

vi far se nar vi hors nasta gang!
hej sa lange!

RSS 2.0